Yhdistyksen nettisivut uudistuivat

Valajärven Suojeluyhdistys sai omat nettisivut vuonna 2007, ja siitä lähtien ne ovat pysyneet ulkoasultaan lähes muuttumattomina.

Nykyisin suurin osa käyttäjistä tulee sivuillemme mobiililaitteilla, ja heille vanhojen sivujen lukeminen on ollut hankalaa. Uudet sivut on nyt tehty ensisijaisesti mobiililaitteita ajatellen, ja sivut näkyvät eri tavoin käyttäjän päätelaitteen mukaan.

Uudistus on tehty yhdistyksen omin voimin. Uuden, kuten myös vanhan sivuston on rakentanut yhdistyksen webmaster Juha Kuokkanen teknisenä tukenaan Erkki Valajärvi. Sisällön suunnitteluun ovat osallistuneet myös Pekka Koskinen ja Jaana Sormunen. Sivuston upeat otsikkokuvat on ottanut Päivi Tjukanov.

Uusi www.valajarvi.fi -sivusto on tehty käyttäen WordPress-julkaisualustaa. Tämä antaa paljon kehitysmahdollisuuksia, mikä palvelee etenkin Historia-projektissa syntyvän aineiston julkaisemista. Uutispalsta käyttää blogi-työkaluja, jolloin uutisartikkelit järjestyvät julkaisuajan mukaan. Nettisivuilla navigoidaan sivun ylä-ja alalaidan valikkojen sekä sivuille aukeavien otsikkoruutujen avulla samaan tapaan kuin olemme tottuneet lehtien nettisivuilla liikkumaan. Sivut, joita on nyt noin 50, on pyritty pitämään pieninä ja nopeasti latautuvina.

Anna palautetta ja kehitysehdotuksia ja raportoi havaitsemistasi virheistä sivuston Yhteydenotto-lomaketta käyttäen!

Juha

> Katso miltä www.valajarvi.fi näytti 30.10.2007